Exklusiv Miljö – exklusiv inredning & förvaringsskåp

För en verkligt elegant miljö välj våra skåp Exklusiv och någon av våra bänkar Studio, Poppy eller Puff. Produkterna tillverkas hantverksmässigt på svenskt möbelsnickeri med höga krav på kvalitet och finish. Som kund har Du alltid möjlighet att påverka produkterna just efter Ditt projekt och Dina önskemål.

Nedan presenteras några projekt som vi har levererat dessa produkter till.

Vi har bland annat tillverkat och levererat förvaringsskåp till Sankt Jörgen Park i Göteborg (se bilder ovan). Skåpen har elektronisk låsning och öppnas med ett kort. Omklädningsskåpen i trä är inte garderober utan tillverkade för att tåla slitage i offentliga lokaler.  Vi använder förstärkningar som till exempel genomgående infästning av dörrar och förstärkning där låsregel fixerar dörren i låst läge. Vi väntar fortfarande på att få sälja den första reservdelen. Som komplement till skåpen har finns i samma miljö våran bänk Studio med helsvetsat underrede och sits i massiv ek. Kombinationen av förvaringsskåp och bänk ger miljön ett elegant och robust helhetsintryck.

Vi har även levererat skåp till Hooks Golfklubb (Se bild ovan, vänster). Skåpen är utrustade med kodlås från Assa där varje ny besökare skapar sin egen fyrsiffriga kod. Även i denna miljö har vi också levererat bänkarna. Här våran bänk Puff med stoppad sits klädd i slitstark vinyl.

Den dubbelsidiga bänken Studio (se bild nedan, vänster) står numera på Friskis & Svettis i Täby. De vita Z-skåpen står i omklädningsrummet i en Chanel-butik i London (se bild nedan, höger).

Skapa en elegant miljö genom att beställa exklusiva klädskåp till arbetsplatsen, gymmet, hotellet eller kontoret. Satsa på snygga klädskåp som inredning till industrin eller ett elegant klädskåp på kontoret. Ta gärna en närmare titt på våra bänkar och exklusivskåp nedan. Hittar Du inte det Du letar efter? Kontakta oss, så skräddarsyr vi exklusiv inredning efter Dina önskemål och behov.

Hittar du inte vad du söker? Klickar här för kontakt!

Vi har arbetat med förvaringsskåp sedan 1986. All vår tillverkning sker i Sverige. Förutom att det gynnar svenska underleverantörer så gör det att vi snabbt kan tillverka ditt förvaringsskåp/klädskåp/elevskåp/z-skåp helt efter dina specifika önskemål. Ring gärna och prata med oss, det går också bra att maila om det passar dig bättre.

 

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB