Exklusiv Miljö – exklusiv inredning & förvaringsskåp

Vill man åstadkomma en verkligt elegant miljö bör man välja våra Exklusivskåp. Serien tillverkas hantverksmässigt på svenskt möbelsnickeri med höga krav på kvalitet. Kunden är alltid delaktig i produktens utformning genom sina önskemål och kontinuerlig uppföljning från vår sida.

Inspiration

Vi har bland annat tillverkat och levererat exklusiva förvaringsskåpen till S:T Jörgen Hotel och Resort i Göteborg (Se bilden öven. Skåpen har elektronisk låsning som öppnas med ett kort. Omklädningsskåpen i trä är inte vanliga garderober, utan tillverkade för att tåla att stå i offentliga lokaler. Därför använder vi förstärkningar som t ex genomgående infästning av dörrar och förstärkning där låsregel fixera dörren i låst läge. Vi väntar fortfarande på att få sälja den första reservdelen. Som till komplement till skåpen har vi exklusive bänkar som get ett elegant helhetsintryck. Vi har även levererat skåp till Hooks Golfklubb (Se bilden nedan till vänster). Låsen är kodlås från Assa där varje ny besökare skapar egen fyrsiffrig kod. Bänkarna är våra Puffbänkar.

Exklusivprodukterna säljs under märkningen ” Svensk Hantverkskvalitet”. Bakom märkningen står, förutom Tunnplåt själv, Poppins Möbelklinik som utför våra tapetseriarbeten, Älghults industriprodukter som svetsar våra stativ till Exklusivprodukterna samt Gårtorps snickeri som tillverkar Exklusivskåpen. Laminaten beställer vi från Sveriges enda tillverkare av laminatprodukter, Lamiroc. Första bilden visar en dubbelsidig Studiobänk som numera står på Friskis & Svettis i Täby. Poppybänken i mitten finns nu på Sonarps Gård. De vita Exklusivskåpen är ifrån Chanel i London.

Skapa en elegant miljö genom att beställa exklusiva klädskåp till arbetsplatsen, gymmet, hotellet eller kontoret. Satsa på snygga klädskåp som inredning till industrin eller ett elegant klädskåp på kontoret. Ta gärna en närmare titt på våra bänkar och exklusivskåp nedan. Hittar ni inte det ni letar efter? Kontakta oss, så skräddarsyr vi exklusiv inredning efter era önskemål och behov.

Hittar du inte vad du söker? Klickar här för kontakt!

Vi har arbetat med förvaringsskåp sedan 1986. All vår tillverkning sker i Sverige. Förutom att det gynnar svenska underleverantörer så gör det att vi snabbt kan tillverka ditt förvaringsskåp/klädskåp/elevskåp/z-skåp helt efter dina specifika önskemål. Ring gärna och prata med oss, det går också bra att maila om det passar dig bättre.

 

info@tunnplat.se (0046) 036-49930

TPG Inredningar