Exklusiv Miljö

För en verkligt elegant miljö välj våra skåp Elit Solid och någon av våra bänkar Studio, Poppy eller Puff. Produkterna tillverkas hantverksmässigt på svenskt möbelsnickeri med höga krav på kvalitet och finish. Som kund har Du alltid möjlighet att påverka produkterna just efter Ditt projekt och Dina önskemål. Nedan presenteras några projekt som vi har levererat dessa produkter till.

Sankt Jörgen Park i Göteborg Skåp Elit Solid, Bänk Studio

Skåpen har elektronisk låsning och öppnas med kort. Omklädningsskåpen i trä är inte garderober utan tillverkade för att tåla slitage i offentliga lokaler.  Vi använder förstärkningar som till exempel genomgående infästning av dörrar och förstärkning där låsregel fixerar dörren i låst läge. Vi väntar fortfarande på att få sälja den första reservdelen. Som komplement till skåpen har finns i samma miljö våran bänk Studio med helsvetsat underrede och sits i massiv ek. Kombinationen av förvaringsskåp och bänk ger miljön ett elegant och robust helhetsintryck.

Hooks Golfklubb Skåp Elit Solid, Bänk Puff

Skåpen är utrustade med kodlås från Assa där varje ny besökare skapar sin egen fyrsiffriga kod. Även i denna miljö har vi levererat bänkarna. Här våran bänk Puff med stoppad sits klädd i slitstark vinyl.

Hittar Du inte vad Du söker till just Ditt projekt? Ta gärna kontakt med oss!

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB