Skärmväggsystem för toalettbås och duschutrymmen

Våra skärmväggsystem passar perfekt till exempelvis toalettbås och i duschar. De passar även utmärkt för avskärmning i olika offentliga miljöer där kraven på hygien och rengöring är höga, exempelvis på sjukhus. Vi kan erbjuda två olika typer av skärmväggar. Valet av skärmväggssystem bestäms efter den miljö som skärmväggarna ska stå i.

För de allra flesta toalettbås passar vårt skärmväggssystem i vattenfast spånskiva med laminat, Nevada.

För duschutrymmen och i miljöer där mycket fukt förekommer ska skärmväggsystem i kompaktlaminat, Atlantic, användas. Kompaktlaminat är beständigt mot fukt och väta och dessutom otroligt slitstarkt och lätt att rengöra. Även för vissa toalettbås som står i miljöer där slitaget är extra högt är Atlantic skärmväggar i kompaktlaminat lämpliga.

Både Atlantic och Nevada har naturanodiserade aluminiumprofiler. Dörrarna till skärmväggarna har självstängande gångjärn och lås. Skärmväggsystemen kan självklart anpassas för användning i förskola med låga, klämfria dörrar och det finns inga vassa kanter att skära sig på. I standardkulör har vi alltid korta leveranstider på alla våra skärmväggsystem.

Tveka inte med att ta kontakt med oss. Vare sig det gäller en enkel duschvägg eller en större lösning med ett flertal toalettbås och duschbås så hjälper vi Dig gärna med att ta fram en lämplig skärmväggslösning till just Ditt projekt.

► Förborrade och kapade i rätt längd vid leverans
► Levereras med märkta detaljer och montagebeskrivningar
► System med låg dörr till barn
► Mycket konkurrenskraftiga priser

Exempelmoduler Skärmväggar

SKÄRMAR
MED DÖRR
UTAN DÖRR
1
Enkelvägg
Enkelskärm
2
Dubbelvägg
3
Trippelvägg
4
Quattrovägg
info@tepege.se 010-557 22 20