Skärmväggsystem

Våra skärmväggsystem finns i kompaktlaminat och i vattenfast spånskiva belagd med laminat. Valet av skärmväggssystem bestäms efter den miljö som skärmväggarna ska stå i. För duschutrymmen och andra miljöer där mycket fukt förekommer ska skärmväggsystem i kompaktlaminat användas. Kompaktlaminat är helt beständigt mot fukt och väta och dessutom otroligt slitstarkt och lätt att rengöra. För de flesta toalettbås fungerar det utmärkt med skärmväggssystem i vattenfast med laminat.

Dörrarna till skärmväggarna har självstängande gångjärn och lås. Skärmväggsystemen kan självklart anpassas för användning i förskola eller dagis med låga, klämfria dörrar och det finns inga vassa kanter att skära sig på.

I standardkulör (vit, svart och grå) har vi alltid korta leveranstider på alla våra skärmväggsystem. Utöver våra standardkulörer finns ytterligare ett stort antal kulörer och laminat att välja mellan mot förfrågan. Skärmväggsystem i kompaktlaminat finns med antingen naturanodiserade aluminiumprofiler eller profiler och beslag i lackad aluminium. Systemet i vattenfast spånskiva har naturanodiserade aluminiumprofiler.

Tveka inte med att ta kontakt med oss. Vare sig det gäller en enkel duschvägg eller en större lösning med ett flertal toalett- och duschbås så hjälper vi Dig gärna med att ta fram en lämplig skärmväggslösning till just Ditt projekt.

► Förborrade och kapade i rätt längd vid leverans
► Levereras med märkta detaljer och montagebeskrivningar
► System med låg dörr till barn
► Mycket konkurrenskraftiga priser

Exempelmoduler Skärmväggar

SKÄRMAR
MED DÖRR
UTAN DÖRR
1
Enkelvägg
Enkelskärm
2
Dubbelvägg
3
Trippelvägg
4
Quattrovägg
info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB