Elevskåp för skolan

I vårat omfattande sortiment finns många produkter som kan användas i skolmiljön. Skolmiljön innebär normalt mycket slitage och påfrestning av produkterna. Vi har många års erfarenhet av att leverera elevskåp till skolor över hela Sverige. Vi kan med stort självförtroende konstatera att en skåpstomme av plåt med utanpåliggande lucka i kompaktlaminat ger det i särklass bästa elevskåpet. Vårat elevskåp Elit Elev är framtaget helt enligt denna princip för att klara den tuffaste av skolmiljöer.

3 fördelar med Elit Elev och kompaktlaminat:
► En laminatyta är mycket reptålig och enkel att rengöra vid klotter.
► Kompaktlaminat är inte limmad på bärare utan ett helt solitt material och extremt slagtålig.
► En utanpåliggade lucka är i det närmaste omöjlig att sparka in.

Utöver Elit Elev kan vi erbjuda vårat elevskåp helt i plåt, Stålis. Ett prisvärt alternativ till Elit Elev som trots att det inte har kompaktlaminatets alla fördelar ändå är ett rejält elevskåp som utan problem klarar skolans höga slitage.

Nedan följer bilder och lite info om olika skolprojekt vi levererat elevskåp och andra produkter till.

Lugnets Gymnasium Falun

Kombinerar man dörr och stomme med ledgångjärn eller pianogångjärn får man en säker infästning av dörren. Tillbehöret gavelskiva i kompaktlaminat gör att elevskåpen kommer att förhöja miljön än mer och skyddar dessutom plåtgavelsidorna. Lugnets Gymnasium i Falun.

Wargentins gymnasium Östersund

Vi är alltid öppna för specialanpassningar. Dessa elevskåp har laminatluckor med en design särskilt framtagen för detta projekt.  Vi har även tagit fram en anpassad sittgrupp med stoppad sits och ryggbricka monterad på baksidan av skåpen.

Vår serie med elevskåp i plåt är ett bra alternativ till en lägre kostnad. Vi har förstärkt det mesta för att få ett rejält elevskåp. För oss är det viktigt att leverera ett skåp som fungerar och håller sig snyggt i många år. Svensk tillverkning med den allra högsta kvaliteten.
I skolan krävs rejäla produkter som håller för hårt slitage. Detta gäller givetvis även för bänkar i korridorer och omklädningsrum. Våra Studiobänkar med helsvetade stativ håller för nästan allt är därför perfekta. Solid sits i 30mm ek eller björk ger dessutom snygg miljö.

Hittar Du inte vad Du söker till just Ditt projekt? Ta gärna kontakt med oss!

info@tepege.se 010-557 22 20