Elevskåp till skolan

Med 30 års erfarenhet att leverera elevskåp och skolskåp kan vi utan tvekan konstatera att en skåpstomme av plåt med utanpåliggande lucka i kompaktlaminat ger det i särklass bästa skolskåpet. Våra elevskåp är det perfekta inredningen – eleganta och hållbara.

Argumenten är otvetydiga:
► Laminat är mycket reptåligt och lätt och möjliga att rengöra vid klotter.
► Kompaktlaminat är inte limmad på bärare utan ett solitt och mycket slagtåligt material.
► När dörren ligger utanpå fronten är den i det närmaste omöjlig att sparka in.

Dekorativa elevskåp

Kombinerar man dörr och stomme med ledgångjärn eller pianogångjärn får man en säker infästning av dörren. Tillbehöret gavelskiva i kompaktlaminat gör att elevskåpen kommer att förhöja miljön än mer och skyddar dessutom plåtgavelsidorna. Bilden nedan är ifrån Lugnets Gymnasium i Falun.

Specialanpassade skolskåp

Vi är alltid öppna för specialanpassningar såsom på skolskåpen till nedan vänster på Wargentins gymnasium i Östersund med specialdesignad lucka och med en trevlig sittgrupp bakom skåpen. Läs mer om skåpen på våra produktsidor.

Mycket konkurrenskraftiga priser

Vår nya serie skåp i plåt är ett bra alternativ till en lägre kostnad. Vi har förstärkt det mesta för att få ett rejält elevskåp. För oss är det viktigt att leverera ett skåp som fungerar och håller sig snyggt i många år. Svensk tillverkning med den allra högsta kvaliteten.

 

 

I skolan krävs rejäla produkter som håller för hårt slitage. Detta gäller givetvis även för bänkar i korridorer och omklädningsrum. Våra Studiobänkar med helsvetade stativ håller för nästan allt är därför perfekta. Solid sits i 30mm ek eller björk ger dessutom snygg miljö.

 

Hittar du inte vad du söker? Klickar här för kontakt!

Vi har arbetat med förvaringsskåp sedan 1986. All vår tillverkning sker i Sverige. Förutom att det gynnar svenska underleverantörer så gör det att vi snabbt kan tillverka ditt förvaringsskåp/klädskåp/elevskåp/z-skåp helt efter dina specifika önskemål. Ring gärna och prata med oss, det går också bra att maila om det passar dig bättre.

 

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB