Skolkorridoren

Med 30 års erfarenhet att leverera elevskåp och skolskåp kan vi utan tvekan konstatera att en skåpstomme av plåt med utanpåliggande lucka i kompaktlaminat ger det i särklass bästa skolskåpet. Våra elevskåp är det perfekta inredningen – eleganta och hållbara.

Argumenten är otvetydiga:
► Laminat är mycket reptåligt och lätt och möjliga att rengöra vid klotter.
► Kompaktlaminat är inte limmad på bärare utan ett solitt och mycket slagtåligt material.
► När dörren ligger utanpå fronten är den i det närmaste omöjlig att sparka in.

Lugnets Gymnasium Falun

Kombinerar man dörr och stomme med ledgångjärn eller pianogångjärn får man en säker infästning av dörren. Tillbehöret gavelskiva i kompaktlaminat gör att elevskåpen kommer att förhöja miljön än mer och skyddar dessutom plåtgavelsidorna. Lugnets Gymnasium i Falun.

Wargentins gymnasium Östersund

Vi är alltid öppna för specialanpassningar. Dessa elevskåp har laminatluckor med en design särskilt framtagen för detta projekt.  Vi har även tagit fram en anpassad sittgrupp med stoppad sits och ryggbricka monterad på baksidan av skåpen.

 

Vår serie med elevskåp i plåt är ett bra alternativ till en lägre kostnad. Vi har förstärkt det mesta för att få ett rejält elevskåp. För oss är det viktigt att leverera ett skåp som fungerar och håller sig snyggt i många år. Svensk tillverkning med den allra högsta kvaliteten.

 

I skolan krävs rejäla produkter som håller för hårt slitage. Detta gäller givetvis även för bänkar i korridorer och omklädningsrum. Våra Studiobänkar med helsvetade stativ håller för nästan allt är därför perfekta. Solid sits i 30mm ek eller björk ger dessutom snygg miljö.

Hittar Du inte vad Du söker till just Ditt projekt? Ta gärna kontakt med oss!

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB