Sittbänkar och kroklister

Sittbänkar och kroklister till entréer och omklädningsrum i skola och gym

Här presenteras vårt breda sortiment av sittbänkar. I många omklädningsrum fungerar vår sittbänk TPG Standard utmärkt. I mer eleganta omklädningsrum, entréer och andra offentliga miljöer passar sittbänkarna Studio, Poppy och Puff ypperligt. Puff och Poppy är sittbänkar med stoppad sits klädd i konstläder. Konstlädret finns i ett stort antal färger. Studio och Poppy har helsvetsade stativ och är mycket rustika. Våra sittbänkar finns i många olika standardlängder och mått men går också i stor utsträckning att måttanpassa efter just ditt projekt. För gym och träningsanläggningar erbjuder vi robusta sittbänkar som tål intensiv användning. Våra sittbänkar är utformade för att ge maximal komfort och hållbarhet, oavsett var de används. Genom att välja rätt sittbänk kan du förbättra både funktionaliteten och estetiken i omklädningsrummet på ditt gym. Våra sittbänkar är perfekta för alla typer av gym, stora som små.

Standardbänkar

Funktionella omklädningsbänkar i en mängd utförande och storlekar. De finns både som fristående och vägghängda bänkar och passar perfekt i de flesta omklädningsrum.

Läs mer:
> Sittbänk Standard

Bänk Studio

Outslitliga sittbänkar med siolida sitsar i bland annat ek eller bok på ett helsvetsad underrede. Ett utmärkt alternativ för er som ställer höga krav på design och hållbarhet.

Läs mer:
> Bänk studio

Bänk Poppy

Helsvetsad bänk med valfria tyger eller konstläder i modern design. Passar perfekt i receptioner, museum och väntrum.

Läs mer:
> Bänk Poppy

Bänk Puff

En praktist sittbänk med möljighet till förvaring. Den har en elegant och generös sittyta som kan matchas med Studioskåpens laminatfärger.

Läs mer:
> Bänk Puff

Kroklister

Välj bland enkla i lackerad furu eller mer elgantare kroklister i ek eller bok. Perfekt att hänga handdukar, väskor och jackor på.

Läs mer:
> Kroklist standard

info@tepege.se 010-557 22 20