Nevada

Detta system passar utmärkt för avskärmning i torra miljöer och är idealiskt för toalettbås.

Skärmväggssystemet är tillverkat av en fuktbeständig spånskiva med pålimmat laminat. Laminatytan är mycket tålig och kräver minimalt med underhåll. Skärmväggarna är försedda med ett vackert och enkelt profilsystem i naturanodiserat aluminium. Självstängande gångjärn, handtag, skruvar mm. levereras i rostfritt stål och aluminium. Skärmväggarna kan självklart förses med klämskydd. Monteringsanvisningar medföljer, och skärmväggarna uppfyller alla lagkrav.

I standardkulör (vit, svart och grå) har vi alltid korta leveranstider på alla våra skärmväggsystem. Utöver våra standardkulörer finns ytterligare ett stort antal kulörer och laminat att välja mellan mot förfrågan.

Utformningen på väggar och dörrar kan anpassas efter förutsättningar och önskemål, då allt produceras efter order. Som alternativ till standarddörren kan vi erbjuda skjutdörrar vilket ger stora besparingar av utrymme. Skärmväggsystemet kan självklart anpassas för användning till toalettbås i förskola eller dagis med låga, klämfria dörrar.

Ska skärmväggarna användas i våtutrymmen rekommenderar vi vårat skärmväggsystem i kompaktlaminat.

► Utmärkt för toalettbås
► Kräver minimalt med underhåll
► Levereras med märkta detaljer och montagebeskrivningar
► Finns med låg dörr till barn
► Mycket konkurrenskraftiga priser

Exempelmoduler Skärmväggar

SKÄRMAR
MED DÖRR
UTAN DÖRR
1
Enkelvägg
Enkelskärm
2
Dubbelvägg
3
Trippelvägg
4
Quattrovägg
info@tepege.se 010-557 22 20