Värdefackskåp, småfackskåp och specialskåp

Värdefackskåp och lösningar för personlig förvaring i offentlig miljö.

Våra skåp med värdefack och småfack är perfekta för personlig förvaring i offentliga miljöer. Alla småfackskåp och värdefackskåp har stomme i plåt och luckor antingen i plåt eller laminat. Skåpen kan utrustas med nästan alla typer av lås. Allt från hänglåsklinka och cylinderlås med nyckel till olika typer av kodlås samt elektroniska kortlås. Utöver våra skåp med värdefack och småfack kan vi erbjuda olika typer av förvaringsskåp och skåp med särskild funktionalitet och för specifika miljöer. Våra förvaringsskåp är utmärkta för förvaring av dokumentation och pärmar. Laddskåpet har 10 st fack med perforerad ryggplåt för ventilation och ett 230v jordat uttag. Vi har dessutom ett skåpskoncept specialutvecklat för padelhallar. Det omfattar två olika skåp; ett förvaringsskåp och ett returskåp. Samtliga skåp är designade för att möta höga krav på säkerhet och användarvänlighet, vilket gör dem idealiska för gym, kontor, skolor och andra miljöer där säker förvaring är viktig.

Värdefack förvaringsskåp

Värdefack Gävle och Studio

Skåpspelare med fyra, sex eller åtta fack i höjd. Kan kombineras. Luckor i plåt eller laminat.

Läs mer:
> Värdefack Gävle
> Värdefack Studio Laminat
> Värdefack med Brevinkast

Värdefack förvaringsskåp

Värdefack Singel

Fristående värdefack i tre  olika storlekar. Facken kan lätt kombineras ihop till lämpliga batterier av fack.

Läs mer:
> Värdefack Singel

Förvaringsskåp

Förvaringsskåp

Våra praktiska förvaringsskåp i trä och plåt finns i två höjdalternativ, 1960 mm och 1210 mm. De passa lika bra på kontoret som på verkstadsgolvet.

Läs mer:
> Förvaringsskåp

Förvaringsskåp - Laddskåp

Laddskåp

Skåp lämpligt för laptop, telefon och annan utrustning med laddningsbehov. Varje fack har perforerad ryggplåt för ventilation och ett 230v jordat uttag.

Läs mer:
> Laddskåp

Förvaringsskåp - Padelskåp

Padelskåp

Skåp särskilt anpassat för anläggningar med padelbanor. Serien omfattar två typer av skåp; ett förvaringsskåp och ett returskåp.

Läs mer:
> Padelskåp

info@tepege.se 010-557 22 20