Sittbänkar och kroklister till omklädningsrum och offentliga miljöer

Här presenteras vårt breda sortiment av sittbänkar. I många omklädningsrum fungerar vår sittbänk TPG Standard bra. I mer eleganta omklädningsrum, entréer och andra offentliga miljöer passar sittbänkarna Studio, Poppy och Puff ypperligt. Puff och Poppy är sittbänkar med stoppad sits klädd i konstläder. Konstlädret finns i ett stort antal färger. Studio och Poppy har helsvetsade stativ; rustikare bänkar finns inte. Sittbänkarna finns i många olika standardlängder och mått men går också i mycket stor utsträckning att måttanpassa efter just ditt projekt.

Standardbänkar

Funktionella omklädningsbänkar i en mängd utförande och storlekar. De finns både som fristående och vägghängda bänkar och passar perfekt i de flesta omklädningsrum.

Läs mer:
> Sittbänk Standard

Bänk Studio

Outslitliga sittbänkar med siolida sitsar i bland annat ek eller bok på ett helsvetsad underrede. Ett utmärkt alternativ för er som ställer höga krav på design och hållbarhet.

Läs mer:
> Bänk studio

Bänk Poppy

Helsvetsad bänk med valfria tyger eller konstläder i modern design. Passar perfekt i receptioner, museum och väntrum.

Läs mer:
> Bänk Poppy

Bänk Puff

En praktist sittbänk med möljighet till förvaring. Den har en elegant och generös sittyta som kan matchas med Studioskåpens laminatfärger.

Läs mer:
> Bänk Puff

Kroklister

Välj bland enkla i lackerad furu eller mer elgantare kroklister i ek eller bok. Perfekt att hänga handdukar, väskor och jackor på.

Läs mer:
> Kroklist standard

info@tepege.se 010-557 22 20