Bänkar & kroklister till offentliga miljöer

Här presenteras vårt breda sortiment av sittbänkar. I många omklädningsrum fungerar standardbänken bra. I en elegantare miljö passar de helsvetsade och designade Studio- och Poppybänkarna ypperligt. Rustikare bänkar finns inte. Sittbänkarna finns i många varianter med olika träslag och tyger.

 

Standardbänkar

Funktionella omklädningsbänkar i en mängd utförande och storlekar. De finns både som fristående och vägghängda bänkar och passar perfekt i de flesta omklädningsrum.

Klicka här och läs mer om våra Standardbänkar:
> Sittbänk Standard

Bänk Studio

Outslitliga sittbänkar med siolida sitsar i bland annat ek eller bok på ett helsvetsad underrede. Ett utmärkt alternativ för er som ställer höga krav på design och hållbarhet.

Klicka här och läs mer om våra Studio Bänk:
> Bänk studio

Bänk Poppy

Helsvetsad bänk med valfria tyger eller konstläder i modern design. Passar perfekt i receptioner, museum och väntrum.

Klicka här och läs mer om våra Poppy Bänkar:
> Bänk Poppy

Bänk Puff

En praktist sittbänk med möljighet till förvaring. Den har en elegant och generös sittyta som kan matchas med Studioskåpens laminatfärger.

Klicka här och läs mer om våra Puff Bänkar:
> Bänk Puff

Kroklister

Välj bland enkla i lackerad furu eller mer elgantare kroklister i ek eller bok. Perfekt att hänga handdukar, väskor och jackor på.

Klicka här och läs mer om våra Kroklister:
> Kroklist standard

Hittar du inte vad du söker? Klickar här för kontakt!

Vi har arbetat med förvaringsskåp sedan 1986. All vår tillverkning sker i Sverige. Förutom att det gynnar svenska underleverantörer så gör det att vi snabbt kan tillverka ditt förvaringsskåp/klädskåp/elevskåp/z-skåp helt efter dina specifika önskemål. Ring gärna och prata med oss, det går också bra att maila om det passar dig bättre.

 

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB