Inredning till omklädningsrum – låsbara förvaringsskåp

Dagens standardskåp från TPG-Inredningar har funnits på marknaden i 30 år med i princip samma utseende och uppbyggnad. En från början mycket lyckad produkt helt enkelt. Många tycker att det är de snyggaste skåpen på marknaden. En rationellt tillverkad produkt med mycket enkel montering. Förvaringsskåpen levereras hela på pall i sektioner, till varje sektion finns ett underrede som monteras med ett klickmontage. Gå in på produktsidorna för standardskåp och se alla olika varianter. Finns inte det du söker tillverkar vi det som en specialprodukt, det kostar inte mycket extra. Skåpen på bilden nedan är från konserthuset i Malmö Live, vissa av skåpen är extra höga så att en långklänning ryms hängande på galge.

Många omklädningsrum är trånga. Ibland finns det bara plats för endast halvskåp. Man kan då kombinera det med skohyllor där personalen får ställa sina skor. Våra skohyllor finns i många varianter och storlekar. Observera den praktiska dropp-plåten under varje sektion. På Thimons Konditori i Nässjö har man hel-plåtskåp till den fasta personalen och halv-plåtskåp till extrapersonal.

På förskolan finns också ett omklädningsrum. Här använder man kapphyllemoduler istället för skåp. Vi har en serie i lackerad plåt och en serie i laminerad MDF. Ofta räcker det med bänkar och kroklister i omklädningsrummet. En vägghängd bänk underlättar städningen och ser trevlig ut, en ryggbräda som syns på bilden ökar bekvämligheten. Vi har ett stort urval av olika bänkar- har du egen idé kan vi säkert fixa det också.

Vi arbetar mycket i laminat, speciellt då med kompaktlaminat, ett fantastisk material som är helt okänsligt mot fukt och dessutom otroligt starkt. Duschskärmarna är en standardprodukt. Facken på bilden i mitten är från Angereds badhus. Facken används som handuksfack i duschrummet men med lite andra mått används de också som skofack. Dessa är ingen standardprodukt utan ritade av arkitekten på just denna anläggning. De gula skåpen på tredje bilden har en sittbänkskiva i kompaktlaminat.

Hittar du inte vad du söker? Klickar här för kontakt!

Vi har arbetat med förvaringsskåp sedan 1986. All vår tillverkning sker i Sverige. Förutom att det gynnar svenska underleverantörer så gör det att vi snabbt kan tillverka ditt förvaringsskåp/klädskåp/elevskåp/z-skåp helt efter dina specifika önskemål. Ring gärna och prata med oss, det går också bra att maila om det passar dig bättre.

 

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB