Omklädningsrum

Dagens standardskåp från Tepege har funnits på marknaden i 30 år med i princip samma utseende och uppbyggnad. En från början mycket lyckad produkt helt enkelt. Många tycker att det är de snyggaste skåpen på marknaden. En rationellt tillverkad produkt med mycket enkel montering. Förvaringsskåpen levereras hela på pall i sektioner, till varje sektion finns ett underrede som monteras med ett klickmontage.

Malmö Live Skåp Standard

Vissa av skåpen är extra höga så att en långklänning ryms hängande på galge.

Thimons Konditori i Nässjö

Många omklädningsrum är trånga. Ibland finns det bara plats för endast halvskåp. Man kan då kombinera det med skohyllor där personalen får ställa sina skor. Våra skohyllor finns i många varianter och storlekar. Observera den praktiska dropp-plåten under varje sektion. På Thimons Konditori i Nässjö har man hel-plåtskåp till den fasta personalen och halv-plåtskåp till extrapersonal.

 

På förskolan finns också ett omklädningsrum. Här använder man kapphyllemoduler istället för skåp. Vi har en serie i lackerad plåt och en serie i laminerad MDF. Ofta räcker det med bänkar och kroklister i omklädningsrummet. En vägghängd bänk underlättar städningen och ser trevlig ut, en ryggbräda som syns på bilden ökar bekvämligheten. Vi har ett stort urval av olika bänkar- har du egen idé kan vi säkert fixa det också.

Angereds badhus

Vi arbetar mycket i laminat, speciellt då med kompaktlaminat, ett fantastisk material som är helt okänsligt mot fukt och dessutom otroligt starkt. Duschskärmarna är en standardprodukt. Facken används som handuksfack i duschrummet men med lite andra mått används de också som skofack. Dessa är ingen standardprodukt utan ritade av arkitekten på just denna anläggning. De gula skåpen på tredje bilden har en sittbänkskiva i kompaktlaminat.

Hittar Du inte vad Du söker till just Ditt projekt? Ta gärna kontakt med oss!

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB