Badet och Gym

Vem kan tro att Studioskåpen är plåtskåp med endast dörren i laminat. Men eftersom dörren är så pass heltäckande och gavlarna täcks med laminat så trollas plåtkänslan bort. Kvar finns bara kvaliteten och hållbarheten. Med en genomtänkt ljussättning i lokalen kan man välja vilket intryck miljön skall ge.

Skåpen på bilden ovan är ifrån  Älvhögsborg i Trollhättan.

Någon form av bänk måste finnas i omklädningsrummet. Vi har flera olika typer som visas på våra produktsidor. Här visas lika olika lösningar. Skåpen är rustika och då bör bänkarna också vara det.

Det går att få en integrerad bänk till skåpen men en fristående bänk upplevs ofta som mer praktisk. På bad och gym är halvskåp och Z-skåp vanligast. Vad som är bäst är en smaksak. Har man plats bör man välja 40cm breda skåp, 30 cm blir ganska trångt.

Första bilden visar skåp från Eyrabadet i Örebro, bänken har högre ben än standard eftersom de badande hade önskemål om detta. Andra bilden är ifrån Lifeclub i Götene. På bilderna syns Studiobänkar med olika färger.

På bilden ovan är ifrån ett gym i Stockholm har man valt att komplettera Z-skåpen med mindre fack eftersom alla gäster har inte samma behov av utrymme i sina skåp. När man har skåp rygg mot rygg är det snyggt med en dubbelgavel.

 

Hittar du inte vad du söker? Klickar här för kontakt!

Vi har arbetat med förvaringsskåp sedan 1986. All vår tillverkning sker i Sverige. Förutom att det gynnar svenska underleverantörer så gör det att vi snabbt kan tillverka ditt förvaringsskåp/klädskåp/elevskåp/z-skåp helt efter dina specifika önskemål. Ring gärna och prata med oss, det går också bra att maila om det passar dig bättre.

 

info@tepege.se 010-557 22 20

Tepege Inredningar AB