Bad och gym

Älvhögsborg i Trollhättan Skåp Elit Studio och Bänk Studio.

Vem kan tro att Studioskåpen är plåtskåp med endast dörren i laminat. Men eftersom dörren är så pass heltäckande och gavlarna täcks med laminat så trollas plåtkänslan bort. Kvar finns bara kvaliteten och hållbarheten. Med en genomtänkt ljussättning i lokalen kan man välja vilket intryck miljön skall ge.

Sankt Jörgen Park i Göteborg Skåp Elit Solid, Bänk Studio

Skåpen har elektronisk låsning och öppnas med kort. Omklädningsskåpen i trä är inte garderober utan tillverkade för att tåla slitage i offentliga lokaler.  Vi använder förstärkningar som till exempel genomgående infästning av dörrar och förstärkning där låsregel fixerar dörren i låst läge. Vi väntar fortfarande på att få sälja den första reservdelen. Som komplement till skåpen har finns i samma miljö våran bänk Studio med helsvetsat underrede och sits i massiv ek. Kombinationen av förvaringsskåp och bänk ger miljön ett elegant och robust helhetsintryck.

Hooks Golfklubb Skåp Elit Solid, Bänk Puff

Skåpen är utrustade med kodlås från Assa där varje ny besökare skapar sin egen fyrsiffriga kod. Även i denna miljö har vi levererat bänkarna. Här våran bänk Puff med stoppad sits klädd i slitstark vinyl.

Till vänster: Eyrabadet i Örebro Skåp Elit Solid, Bänk Studio
Till höger: Götene Lifeclub Skåp Elit Solid, Bänk Studio 

Någon form av bänk måste finnas i omklädningsrummet och vi har flera olika typer. Här visas ett par olika lösningar. Skåpen är rustika och då bör bänkarna också vara det. Det går att få en integrerad bänk till skåpen men en fristående bänk upplevs ofta som mer praktisk. På bad och gym är halvskåp och Z-skåp vanligt. Vad som är bäst är en smaksak. Om plats finns rekommenderas välja 40 cm breda skåp. Behöver man få in många luckor på liten yta går det även att välja 30 cm.

Gym i Stockholm Skåp Elit Studio

Här har man valt att komplettera Elit Studio Z-skåp med skåp med mindre fack i från samma serie. Detta eftersom alla gäster har inte samma behov av utrymme. På skåp som placeras rygg mot rygg är det snyggt med en dubbelgavel i laminat lika det på luckorna.

Hittar Du inte vad Du söker till just Ditt projekt? Ta gärna kontakt med oss!

info@tepege.se 010-557 22 20